Auto Draft

Jag skulle gärna vilja ha en pool. Jag badar väldigt mycket på somrarna och det är en av de bästa sakerna jag vet. Många gillar ju att ligga på stranden och ta det lugnt men jag gillar mest att vara i vattnet och simma runt. Tyvärr kan jag ju inte göra det på vintern. Eller jag kan väl men det är alldeles för kallt för mig. Jag gillar inte kallt vatten och jag skulle därmed aldrig vilja bada isvak. Det verkar bara jobbigt faktiskt. Men då har jag tänkt att jag kanske skulle kunna bygga en pool inomhus så att jag kan bada även på vintern. Då behöver inte vattnet vara jättevarmt men det ska inte vara iskallt heller. Jag har kollat runt lite på svenskapoolfabriken och det ska nog gå att ordna. Jag hoppas verkligen att jag kan uppfylla den här drömmen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>